Во моментов нема прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
Main Handlehost PHP инфо
srv1.handlehost.com PHP инфо
srv3.handlehost.com PHP инфо
srv4.handlehost.com PHP инфо
srv5.handlehost.com PHP инфо